Witamy Facebook
JesiennyRolnik
newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać informacje na temat nowości i promocji na stronie podaj swój adres e-mail:


karta visa
VISA

Zastrzeganie Karty! Sprawdź

Więcej o karcie płatniczej Visa SKOK:

www.skok24.com.pl

e-skok

Polityka Prywatności

W związku z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2016 poz. 922 z późn. zm.)  informujemy , że:

1.                  SKOK „Rafineria”, ul. Raciborskiego 1 C, 80-215 Gdańsk jest administratorem danych osobowych zawartych w Pani/Pana dokumentach.

2.                  Dane zbierane są  w celu:

·                    zawarcia i wykonania umowy, zgodnie z art. 23 ust.1 pkt 3 o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2016 poz. 922 z późn. zm.),

·                    marketingu bezpośredniego własnych produktów zgodnie z art. 23 ust.1 pkt 5 o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2016 poz. 922 z późn. zm.),

·                    marketingowych na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody, na podstawie art. 23 ust.1 pkt 1 o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2016 poz. 922 z późn. zm.)

3.                  Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz do ich poprawiania.

4.                  Podanie danych jest dobrowolne.

·                    dane osobowe będą udostępniane podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa oraz w przypadku Pani/Pana dobrowolnie wyrażonej zgody na podstawie art. 23 ust.1 pkt 1 o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2016 poz. 922 z późn. zm.).

5.                           Administrator, chcąc zapewnić Użytkownikom bezpieczne korzystanie z portalu, zobowiązuje się dołożyć wszelkich starań w celu zagwarantowania właściwej ochrony wszystkim gromadzonym  danym osobowym. 

6.                           Użytkownicy portalu skokrafineria.pl mogą zostać poproszeni o podanie danych osobowych w trakcie rejestracji, wypełniania formularza kontaktowego, korzystania z funkcji spersonalizowanych portalu skokrafineria.pl, a także w innych sytuacjach, m.in. w trakcie brania udziału w specjalnych akcjach promocyjnych.

7.                           Aby zapewnić Użytkownikom komfort przeglądania portalu skokrafineria.pl Administrator używa plików cookie. Cookies to niewielkie informacje tekstowe, które wysyłane są przez serwer strony WWW i zapisywane są na komputerze Użytkownika. Cookies pozwalają Administratorowi portalu monitorować aktywność odwiedzających oraz poznać obszary ich zainteresowań. Informacje te wykorzystywane są w celach statystycznych i marketingowych. Użytkownik w dowolnym momencie ma możliwość wyłączenia w swojej przeglądarce internetowej plików cookies, jednak takie działanie może spowodować utrudnienia lub całkowicie uniemożliwić dostęp do portalu.

8.                           Każdy Użytkownik sam odpowiada za utrzymanie w tajemnicy danych, zwłaszcza haseł, które umożliwiają mu dostęp do spersonalizowanych funkcji portalu skokrafineria.pl. Udostępnienie tych informacji odbywa się na wyłączne ryzyko Użytkowników i może prowadzić do ich wykorzystania przez osoby trzecie w sposób niepożądany przez Użytkownika. 

9.                           Administrator zastrzega prawo do zmiany postanowień Polityki prywatności portalu skokrafineria.pl w razie zmiany przepisów prawnych lub z innej uzasadnionej przyczyny.